Deze website maakt gebruik van cookies. Die zetten we in om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren én voor het analyseren van gegevens, zodat we uw gebruikerservaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Winkelwagen 0 0
  • Geen producten

Te bepalen Verzending

BTW € 0,00

Totaal € 0,00

Prijzen zijn incl. btw

GALIO Fire Pit Corten
GALIO Fire Pit Corten
GALIO Fire Pit Corten GALIO Fire Pit Corten GALIO Fire Pit Corten GALIO Fire Pit Corten

GALIO Fire Pit Corten

Levertijd 1-3 weken.
€ 2.400,00

Galio Corten Fire Pit is een automatische buitengashaard die is ingesloten in een ronde, puristische koffer die bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. Blootgesteld aan de buitenomgeving, ontwikkelt het staal een oxidelaag met een roestig uiterlijk. Dit alles maakt het een veilige en duurzame open haard voor uw tuin.

Zijn hart - de unieke vuurpot-vormige brander - creëert een gelijkmatige en geconcentreerde vlam die elke buitenruimte tot leven brengt. Deze haard kan ook worden uitgerust met een optionele glazen cilinder die de vlam beschermt en een extra esthetische waarde biedt.

Galio Corten Fire Pit is een vrijstaand, verplaatsbaar product; deze functie zorgt voor eenvoudige installatie en vrije opstelling van de haard (geen elektrische aansluiting vereist). Twee besturingsoplossingen, een geïntegreerd Easy Start-paneel en een handige handafstandsbediening, bieden extra comfort en eenvoudige bediening van het apparaat en de vlam. Optioneel kunt u de open haard uitrusten met een wifi- of smart home-systeemmodule en eenvoudig het vuur besturen met behulp van een mobiele applicatie. Samen met een lage bedrijfsspanning en twee brandstofopties (aardgas of LPG) is het de ideale vuurpotentafel voor buitenruimtes van welke aard dan ook.

Scroll