Deze website maakt gebruik van cookies. Die zetten we in om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren én voor het analyseren van gegevens, zodat we uw gebruikerservaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Winkelwagen 0 0
  • Geen producten

Te bepalen Verzending

BTW € 0,00

Totaal € 0,00

Prijzen zijn incl. btw

TOTEM Commerce
TOTEM Commerce
TOTEM Commerce TOTEM Commerce video video

TOTEM Commerce

Levertijd 1-3 weken.
€ 1.170,00

Breng de gezelligheid naar buiten. Met de vlammen hoog in het ontwerp straalt de Totem Commerce licht op de omgeving en trekt het de aandacht van iedereen die de warmte en schoonheid van echt vuur zoekt. De zwarte basis en de gouden vlammen creëren een opvallend contrast. Stijlvol en exquisiet, de Totem Commerce is perfect voor zowel commerciële als privédoeleinden. Dankzij de commerce brander is deze biohaard veilig in gebruik. De binnenkant van de biohaard is opgevuld met sterk absorberende keramische vezels. Dit houdt bio-ethanol vast en voorkomt het morsen en lekken hiervan, zelfs als de biohaard omvalt.

Wij adviseren om deze biohaard te gebruiken in combinatie met Fanola bio-ethanol. Dit wordt ook door de fabrikant aangeraden. Het verbrandingsproces van Fanola is “schoon”, er komt alleen warmte, CO2 en waterdamp vrij tijdens de verbranding. Er komen geen schadelijke stoffen vrij, er wordt geen rook of geur geproduceerd tijdens het branden en het laat geen as achter.

Scroll