Deze website maakt gebruik van cookies. Die zetten we in om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren én voor het analyseren van gegevens, zodat we uw gebruikerservaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Winkelwagen 0 0
  • Geen producten

Te bepalen Verzending

BTW € 0

Totaal € 0

Prijzen zijn incl. btw

Simple Commerce
Simple Commerce
Simple Commerce Simple Commerce video

Simple Commerce

Levertijd 1-3 weken.
€ 335

Door de elegantie en de eenvoud van de Simple Commerce is het makkelijk om deze te combineren met elk modern interieur. Deze biohaard kan eenvoudig op een tafel worden geplaatst als vervanger van traditionele kaarsen. De binnenkant van de biohaard is opgevuld met sterk absorberende keramische vezels. Dit houdt de bio ethanol vast en voorkomt morsen en lekken, zelfs als de brander omvalt.

Wij adviseren om deze biohaard te gebruiken in combinatie met Fanola bio-ethanol. Dit wordt ook door de fabrikant aangeraden. Het verbrandingsproces van Fanola is “schoon”, er komt alleen warmte, CO2 en waterdamp vrij tijdens de verbranding. Er komen geen schadelijke stoffen vrij, er wordt geen rook of geur geproduceerd tijdens het branden en het laat geen as achter.

Simple Commerce

Technische beschrijving Simple Commerce

Downloaden (506.34k)
Scroll