Deze website maakt gebruik van cookies. Die zetten we in om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren én voor het analyseren van gegevens, zodat we uw gebruikerservaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Winkelwagen 0 0
  • Geen producten

Te bepalen Verzending

BTW € 0,00

Totaal € 0,00

Prijzen zijn incl. btw

Jar Commerce
Jar Commerce
Jar Commerce video video

Jar Commerce

Levertijd 1-3 weken.
€ 1.470,00

Jar Commerce - biohaard op een betonnen sokkel. De Jar Commerce is exclusief ontworpen voor Planika door Christophe Pillet. De biohaard combineert de kilte van een betonnen sokkel met de warmte van dansende vlammen. Dankzij de commerce brander is deze biohaard veilig in gebruik. De binnenkant van de biohaard is opgevuld met sterk absorberende keramische vezels. Dit houdt bio-ethanol vast en voorkomt morsen en lekken, zelfs als de biohaard omvalt.

Wij adviseren om deze bio-haard te gebruiken in combinatie met Fanola bio-ethanol. Dit wordt ook door de fabrikant aangeraden. Het verbrandingsproces van Fanola is “schoon”, er komt alleen warmte, CO2 en waterdamp vrij tijdens de verbranding. Er komen geen schadelijke stoffen vrij, er wordt geen rook of geur geproduceerd tijdens het branden en het laat geen as achter.

Scroll